Co je franchisový systém UZENÁŘSTVÍ CHODURA ? Nový originální profesionální systém, vycházející z praktických a ověřených zkušeností globálních franchisových projektů (evropských i mimoevropských) v oboru řeznictví - uzenářství, aplikovaný v rámci prostředí a legislativy České republiky.
V rámci novodobé historie se snaží navázat na filozofii zakladatele tradice a vybudovat síť prodejen nového druhu. Hluboce totiž věří, že maso a produkty z masa jsou základem české kuchyně, která je nedílnou součástí kulturního dědictví této země.
V nabídce prodejen je široká nabídka nejkvalitnějšího čerstvého masa a řady masných výrobků, od kvalitních párečků až po výběrové šunky a speciality. Sortiment v moderně vybavených prodejnách je ale navíc obohacen o potraviny, které se se základním sortimentem vhodně doplňují nebo se s ním přímo snoubí – kvalitní koření a marinády, čerstvé pečivo, ale i těstoviny, sýry a kvalitní vína. Vybrané prodejny nabízí také řadu salátů nebo teplá jídla.
Jejich vizí je, stejně jako za časů pana Karla Chodury, aby profesionální personál v jejich prodejnách dokázal uspokojit i ty nejnáročnější zákazníky a tím dostál dobré pověsti značky Chodura.
Kontakt na nového řádného člena:
Ing. Hana Zapletalová
E-mail: hana.zapletalova@chodura.cz
www.chodura.cz
Tel.: +420 737 225 900